Waarheen binnen België?

Droplife heeft meerdere samenwerkingen binnen België met rustgevende rustieke locaties!

Hieronder wordt reeds een kort lijstje met locaties getoond. Echter bieden we onze huurders een volledig document met toffe locaties binnen België & Europa (deze zetten we niet zomaar online zodat ze niet al te bekend worden). Voor meer info, contacteer ons!

De afstand die vermeldt staat is van onze locatie tot aan de camping, sinds de Teardrop op onze locatie wordt opgepikt. Vermeldt bij reservering uitdrukkelijk dat je met een Teardrop komt zodat ze jou zeker de perfecte plek toekennen!

Reisnaardeboer

Afstand: afhankelijk welke locatie genomen wordt – prijs per nacht: € 35

Ook Vlaanderen heeft heel wat te bieden! Hoe ‘Vlaanderens mooiste’ beter ontdekken dan op het ritme van de boer. Overnacht op één van de pittoreske weides van Reisnaardeboer hun deelnemende boeren en ontdek Vlaanderen zoals nooit tevoren.

Wat mag je verwachten? Een rustgevende locatie om te kamperen en Vlaanderen te ontdekken:

– Ruime kampplaats
– Sanitair
– Parking (fiets/ auto)
– Stroom
– …

Beleef op een unieke manier kamperen en ontdek het boerenleven en onze Vlaamse velden!

Kamperen in Vlaanderen

Afstand: – – prijs per nacht: zie website

Vlaanderen Vakantieland lijstte enkele camings op via hun eigen website. Zoek jouw regio uit en ontdek welke campings in de buurt zijn!

Camping De Ballasthoeve

Afstand: 158km – prijs per nacht: zie website

Deze kleine camping met 34 plaatsen is gelegen in de Belgisch-Limburgse Kempen, oftewel middenin Bosland. Er zijn  vele wandel en fietsmogelijkheden in de buurt. De camping is dan ook gelegen op een fietsknooppunt, waardoor er een fietscafé aanwezig is! Een bruin ingericht fietscafé waar u gezellig kan genieten van een fris pintje! Toch meer interesse in cultuur? Een molenmuseum, kaasmakerij, jenevermuseum,… zijn enkele van de zaken in de omgeving om te verkennen!

Camping Beau Rêve

Afstand: 195km – prijs per nacht: zie website

Bij deze camping , gelegen vlakbij la Roche-en Ardenne, staat rust en natuur centraal! Deze camping is niet aangesloten op het elektriciteitsnet en functioneert volledig op een systeem met zonnepanelen. In de schilderachtig mooie vallei van de Watte-Fosse bron, tussen twee kabbelende beekjes en een bos vol wild, vind je de ruimte, natuur en rust die in de Ardennen al bijna zeldzaam zijn geworden. Op de camping zelf kom je volledig tot rust, echter zijn in de omgeving tal van sportactiviteiten te vinden zoals mountainbike, kajakken, paardrijden, …

De campingeigenaars staan je graag bij met extra uitleg! Verder beschikt deze camping over een gezellig terras en kun je onder het genot van een Belgisch biertje, een heerlijk koffie of cappuccino plannen maken voor de volgende dag en ervaringen uitwisselen met andere gasten indien gewenst.

Niet gevonden wat je zocht?

Hierboven werd reeds een kort lijstje met locaties getoond. Echter bieden we onze huurders een volledig document met toffe locaties binnen België & Europa (deze zetten we niet zomaar online zodat ze niet al te bekend worden). Voor meer info, contacteer ons!

Klaar om op jouw Teardrop avontuur te vertrekken?