Wat doen we?

Droplife wil mensen op avontuur laten vertrekken! Wij houden van avontuurlijke reizen in de prachtige natuur en willen dan ook zeer graag onze passie delen! Ervaar de vrijheid van zelf te beslissen waar de nacht door te brengen.

Wij bieden persoonlijke service en staan altijd open voor een gesprek, bij vragen contacteer ons gerust.

Droplife?

Droplife wordt geleid door Pieter Vervaeke. Gestart met Droplife als een jong gedreven student-ondernemer, en momenteel als bijberoep deelt hij zijn passie van Teardrops. Pieter is al altijd een avontuurlijk reiziger geweest en kwam met het idee om deze mini-caravans te gaan verhuren en ondertussen ook verkopen, hopelijk ben jij ook zo enthousiast!

De naam Droplife is afkomstig van het soort caravan, genaamd Teardrop. Verder is er een heuse community ontstaan rond Vanlife. Wij willen dan ook met Droplife een community creëren in België die van onze manier van reizen houdt! Als tweede betekenis willen we de normale cirkel van het leven even doorbreken, dus “drop life”, en de rust vinden in het kamperen.

Wij promoten het “Leave-no-trace” principe, dit door samenwerking met Flextrash, diegene hippe prullenbakken produceren.

Verder besloten wij om met Kulba Trailers samen te werken omdat zij dezelfde visie delen, namelijk wordt voor elke geproduceerde Teardrop een nieuwe berkenboom geplant. Dit is hun afspraak met Moeder Natuur.