Wat doen we?

Droplife wil mensen op avontuur laten vertrekken! Wij houden van avontuurlijke reizen in de prachtige natuur en willen dan ook zeer graag onze passie delen! Ervaar de vrijheid van zelf te beslissen waar de nacht door te brengen.

We helpen je graag verder met persoonlijke service in verband met onze Teardrops. Ook voor jouw kampeeruitrusting en tips & tricks over kampeerlocaties kan je bij ons terecht!

Droplife?

Droplife wordt geleid door Pieter Vervaeke. Gestart met Droplife als een jong gedreven student-ondernemer, erna als bijberoep, en sinds 2024 besloten om voltijds voor zijn passie van het avontuurlijk reizen te gaan! Pieter is al altijd een avontuurlijk reiziger geweest en kwam met het idee om deze mini-caravans te gaan verhuren en verkopen, hopelijk ben jij ook zo enthousiast!

De naam Droplife is afkomstig van het soort caravan, genaamd Teardrop. Verder is er een heuse community ontstaan rond Vanlife. Wij willen dan ook met Droplife een community creëren in België die van onze manier van reizen houdt! Als tweede betekenis willen we de normale cirkel van het leven even doorbreken, “drop life”, en de rust vinden in het kamperen op afgelegen plekjes.

Wij promoten het “Leave-no-trace” principe tijdens het kamperen, Let’s go camping!

Door onze samenwerking met Kulba Teardrops zetten wij verder in op duurzaamheid. Deze Teardrops zijn volledig uit lokaal hout gefabriceerd (berkenhout uit Letland + productie in Letland). Verder wordt voor elke geproduceerde Teardrop een nieuwe berkenboom geplant. Let’s go planting!!

[availabilitycalendar category=”4″]