DROPLIFE ELECTRIFIED

KAMPEREN MET JOUW ELEKTRISCHE WAGEN?

RIJBEREIK

Het rijbereik van een elektrische wagen zal verminderen wanneer deze een minicaravan trekt. Over het algemeen kan het rijbereik dalen naar ongeveer 65 à 75% van de normale dagelijkse actieradius. Dit percentage is afhankelijk van verschillende factoren, waaronder het rijgedrag van de bestuurder, de specifieke route en het type/merk wagen.

TREKGEWICHT

Controleer of de elektrische auto voldoende trekgewicht heeft om de specifieke minicaravan te trekken. Met een wagen met een trekgewicht van 750kg (geremde aanhangwagen) kan je al een Kulba Teardrop trekken. Afhankelijk van jouw noden is eventueel meer trekgewicht nodig.

ERVARINGEN

Voor weekendjes weg moet je minder plannen door de beperktere afstand.  Er zijn reeds klanten die met de combinatie gedurfde roadtrips ondernamen naar Zuid-Italië of Zweden. Voor zo een trips moet je de tocht net iets beter inplannen.
We hebben reeds vele klanten die huurden/aankochten met volgende type wagens: een Polestar 2, BMW IX, BMW IX3, Tesla model 3, Tesla model S, Tesla model X, Renault Megane, Mercedes Benz EQA, Volkswagen ID4, …

PRAKTISCH

Zorg ervoor dat er voldoende laadinfrastructuur beschikbaar is langs de route. Je gaat best na welke laadpas je nodig hebt voor jouw trip, is jouw laadkaart die je standaard gebruikt voldoende voor jouw roadtrip? Of is deze eventueel niet bruikbaar buiten België?

NOG VRAGEN?

Nog vragen over de combinatie, of wil je graag eens uittesten? Contacteer ons!

STOCK

AFSPRAAK / VRAGEN

VERHUUR