DROPLIFE B2B

Producten uit ons assortiment aanbieden aan uw klanten?
Wij leveren aan diverse partners.
Alsook worden onze producten gebruikt voor andere doeleinden dan kamperen.

Graag een evenement, showcase, teambuilding of een klantenactie organiseren?
Contacteer ons voor de mogelijkheden, wij beschikken over een ruime vloot verhuurmateriaal.

TADAAM

TADAAM wou online tonen dat hun internet overal kan gebruikt worden.

Eerst werd beeldmateriaal gemaakt voor TADAAM met een Defender & Teardrop met daktent.

Erna werd dit beeldmateriaal gebruikt voor een campagne waarbij je een weekend met een Teardrop kon winnen, zo mochten 8 klanten een weekendje eropuit & de combinatie van een Teardrop met overal internet ervaren!

De belangrijkste doelstelling van TADAAM was om aan te tonen dat hun internet overal bruikbaar is (mits 220V aansluiting voor de modem) en het vergroten van de bekendheid van hun aanbod.

Droplife stond in voor input naar omkadering en aanpak alsook het faciliteren van de Teardrops & daktenten. De ophaling voor de winacties werden altijd uitgevoerd in onze showroom zodat wij de gewonnen klanten met uitgebreide info konden laten vertrekken.

FOODTRUCK

Droom jij ook over een eigen coole foodtruck?

Door een Kulba teardrop te gebruiken als Foodtruck schep je een heel unieke ervaring voor jouw klanten. Je hebt binnenin de Teardrop voldoende stockage voor alle zaken mee te nemen. In de buitenkeuken serveer je alles aan jouw klanten. Doordat de Teardrops slechts 500 à 600kg wegen kan elke wagen deze trekken naar de events waar jij voor gevraagd wordt. Een standaard Kulba is perfect te gebruiken als Foodtruck voor koffiebarista, cocktailbar, of jouw specifieke wens.

Doordat er slechts kleine aanpassingen nodig zijn is de Teardrop ook nog perfect te gebruiken als kampeermiddel!

STOCK

AFSPRAAK / VRAGEN

VERHUUR